Başkan Büyükkılıç: El ele, gönül gönle vereceğiz, kenetleneceğiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan ilçesi Akmescit Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

YAŞAM 29.03.2024 13:22:19 124 0
Başkan Büyükkılıç: El ele, gönül gönle vereceğiz, kenetleneceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın bu seferki durağı halısı, gilaburusu, Sultanhanı, Karatay Kervansarayı ve Kayabaşı cam terası ile Bünyan ilçesi oldu. Başkan Büyükkılıç, Bünyan Akmescit Mahallesi’nde düzenlenen programa katılarak, Bünyanlılarla iftar sofrasında buluştu.

Çifte bayram temennisinde bulunan Büyükkılıç, “Bizi burada bağrınıza bastınız, misafir ettiniz, sofranızı paylaştınız. Ramazan ayının feyzinden, bereketinden istifade ederek gönül insanlarının sofrasında olduk. İnşallah Kadir Gecesi’ne, bayramına eriştirirken bizlere hep beraber çifte bayramı yaşatsın diye dua ve temennide bulunuyorum.” şeklinde konuştu.

Yine 17-0 başarısını elde ederek Kayseri’ye hizmet edeceklerini belirten Büyükkılıç, “Allah’a şükürler olsun bir seçim dönemini huzur içerisinde geçiriyoruz. İnşallah 17-0 olan Cumhur İttifakı’mızın Kayseri’deki başarısını bu dönem daha da yüksek oylarla yine 17-0 olarak yüzümüz ak olarak Kayseri’mize, Bünyan’ımıza hep beraber hizmet edeceğiz. El ele, gönül gönle vereceğiz, kenetleneceğiz. Ne gerekiyorsa onu yapacağız.” diye konuştu.

Daha önce vatandaşların istekleri doğrultusunda hayata geçirilen hizmetlerden söz eden Büyükkılıç, su ile ilgili gerekli çalışmayı yaptıklarını ve ulaşımla ilgili beklentiye de cevap vereceklerini ifade ederek, “Yeni dönemde sadece Bünyan’ımızın değil değişik ilçelerimizin, çevredeki beldelerimizin beklentileri var, bunun farkındayız. Kardeşlerimiz üzerinde çalışıyor. Kayseri genelinde bir değerlendirme yaparak kilometre esasına göre ilçelerimizi, beldelerimizi bu sürecin içerisine dahil edeceğiz. Bir mağduriyet oluşturmayacağız. Bu konu da gündemimizde.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı