Başkan Büyükkılıç, Akkışla İlkokulu Temel Atma Töreni’ne katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Akkışla Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirilecek olan Akkışla İlkokulu Temel Atma Töreni’ne katıldı.

GÜNCEL 10.03.2024 20:46:35 51 0
Başkan Büyükkılıç, Akkışla İlkokulu Temel Atma Töreni’ne katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç konuşmasında, “Bizim en büyük gücümüz önce Allah sonra da birliğimiz, beraberliğimiz. Onun için diyoruz ki, istikrarı korumak lazım. Hizmet istikrarla gelir. İnşallah birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak, bu güzel okulda okuyacak yavrularımızı şimdiden ülkemizin geleceği olarak görüyor, onları donanımı ve eğitimi için üzerimize ne düşüyorsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ise “İster Kayseri’de, ister Akkışla’da, ister Türkiye de olsun, eğitim önemli ve şart. Biz binlerce yıllık milli ve manevi değerlerimizi gençlerimize, evlatlarımıza aktaramadığımız sürece temelsiz binaya gökdelen yapmış gibi oluyoruz. Mutlaka bu eğitim konusunda çalışmalarımızı en kapsamlı şekilde sürdürmek zorundayız” diye konuştu.

 

Hibya Haber Ajansı