Başkan Büyükkılıç, AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrif ettiği AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL 30.01.2024 14:48:51 66 0
Başkan Büyükkılıç, AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı

AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik" adıyla hazırladığı Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı, Ankara’da yeni hizmete açılan AK Parti Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşti.

Toplantıya Başkan Büyükkılıç da katılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan programda 8 başlıktan oluşan yerel seçim beyannamesini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hitaplarının ardından Başkan Büyükkılıç’ın da yer aldığı Büyükşehir ve İl Belediye Başkan adayları sahneye davet edilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Başkan Büyükkılıç ise toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yerel seçim beyannamesinin yer aldığı hitaplarını ilgiyle dinledik. Demokrasimizin temel taşlarından olan yerel yönetimlerin gücü ve önemi tartışılmaz. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve gerçek belediyecilik anlayışıyla Türkiye Yüzyılı şehirleri olarak hazırız, kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı