Başkan Aydın: ''Etkinliklerimiz, çocuklarımızın beğenisine sunulacak''

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, öğrencilere karne hediyesi olarak kültürel etkinlikler düzenleyerek onları Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde ağırlayacak.

YAŞAM 22.01.2024 17:09:21 79 0
Başkan Aydın:

Belediye Başkanı Aydın, öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada, “Evlatlarımız bir dönem boyunca çalıştılar, uğraştılar ve karnelerini aldılar. Onlar görevlerini yaptılar. Görev yapma sırası şimdi bizde. Bizler de Orhangazi Belediyesi olarak karne tatilinde çocuklarımız için birçok etkinlik düzenledik. Etkinliklerimiz, kültür ve gençlik merkezimizde çocuklarımızın beğenisine sunulacak. Çocuklarımıza şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

Etkinlikler şu şekilde sıralanacak:

İlk etkinlik 24 Ocak Çarşamba günü Hayrimatör adlı sinema gösterisi olacak. Sinema eseri iki seans şeklinde saat 11:00 ve 14:30’da gösterilecek. İkinci etkinlikte, 25 Ocak Perşembe günü Volkan Derman’ın hayali Karagöz’ün rüyası sunumu çocuklarla buluşacak.

Etkinlik saat 14:00’te sergilenecek. Başkan Aydın’ın karne hediyeleri 31 Ocak çarşamba günü illüzyon gösterilerini, yüz boyama ve sosis balon etkinliklerini içerecek. Program, saat 13:00 ve 15:00’te iki kez gerçekleştirilecek.

1 Şubat Perşembe günü Venüs Çocuk Sinema gösterimi iki seans halinde saat 11:00 ve 14:00’te yapılırken, çocuklara yönelik kültür etkinliklerinin son gününde, Bursa Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu “Kırmızı Duvar” adlı tiyatro eseri, 4 Şubat Pazar günü saat 13:00’te sahnelenecek.

Hibya Haber Ajansı