Başkan Atilla`dan Spor Eğitim Alan Öğrencilere Ziyaret

Ceylanpınar Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanarak SODES tarafından onaylanan "Spor varsa sorun yok" projesi kapsamında açılan spor kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Menderes Atilla, kursiyer gençlerle bir araya geldi.

SPOR 6.03.2018 11:27:38 2057 0
Başkan Atilla`dan Spor Eğitim Alan Öğrencilere Ziyaret

"CEYLANPINAR TARIM YÜKSEK OKULUNU TERCİH EDİN"

Cumhuriyet Spor Kompleksinde eğitim gören gençleri ziyaret eden başkan Atilla, Plan ve Proje Müdürlüğü Nurullah Kösen ve eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada gençlerle sohbet eden Başkan Atilla, 2019'da açılacak olan Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksek okulu hakkında gençleri bilgilendirdi. Gençler için tarım meslek yüksek okulunun büyü bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Atilla, "Ceylanpınar'da bu sene Tarım Yüksek okulumuz açılıyor. YÖK'le Tarım Bakanlığı bir protokol imzaladılar. Haftanın 3 günü öğrenciler TİGEM'de uygulamalı eğitim alacaklar. Tarım Yüksek Okulundan mezun olarak ağırlıklı olarak TİGEM'de istihdam edilecekler. 4 yıllık bir bölüm düşünmeyen gençlerimiz Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksek Okulunu tercih edebilirler." dedi.

"HER ZAMAN SPORU VE SPORCUYU DESTEKLİYORUZ"

Her zaman spora ve sporcuya destek verdiğini aktaran Başkan Atilla, bu kapsamda ilçede bulunan bütün takımları desteklediklerini ifade etti. Başkan Atilla, "2014'te Belediye Başkanı olduğumda Ceylanpınar Belediye Spor'un ismi vardı cismi yoktu. Belediye Başkanı olduktan sonda ilçemizde spora önem verdik. Ceylanpınar Belediyesi sporun yapılandırmasının yeniden yaptık. 2015'te de şampiyon olduk. Bugün Ceylanpınar Belediye spor'un bütçesi ayrı, Ceylanpınar Demirspor'un bütçesi ayrı ve Bedensel engelliler basketbol takımımızın bütçesi ayrı ve Spor kulüplerimizin kendilerine ait özel araçları var." diye konuştu.

SODES'le yapmış oldukları proje ile gençlere spor kursu vermeye başlattıklarını da kaydeden Başkan Atilla, bu kapsamdan yüzden fazla gencin spor kursundan istifade ettiğini söyledi.