Başkan Atilla`dan Esnaf Ziyareti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Gazi Caddesi esnafını ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Atilla, esnafların dilek, talep ve şikayetlerini dinledi.

GÜNCEL 26.12.2017 15:21:09 1350 0
Başkan Atilla`dan Esnaf Ziyareti

Fırsat buldukça ilçe esnafını ziyaret ettiğini belirten Başkan Atilla, esnafların görüşlerine önem verdiklerini aktardı. Atilla, "Fırsat buldukça esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Varsa eleştiri, öneri veya taleplerini dinliyoruz. Buna göre kendimize yön veriyoruz. Bizin esnaf kardeşlerimizden öğrendiğimiz çok şey oluyor. Bize yol gösteriyorlar. Bizde bize gelen görüşler çerçevesinde hizmetlerimizi acil olanlar ve acil olmayanlar şeklinde kategorize ediyoruz. Bir çok esnafımız duyarlıdır. Memleket için önerilerde bulunuyorlar. Bütün esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe esnaflarından Mehmet Ekin de Başkan Atilla'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Başkanımızın ziyaretinden çok memnun kaldık. Belediyemizden memnunuz. Bir sorun ve sıkıntı yok çok şükür. Huzur yerinde, ilçenin sıkıntısı yok. Çalışmalar güzel. Daha güzel çalışmaları bekleriz. İnşallah üzerine koyarak daha da ilerleriz. Ceylanpınar daha iyisine layık." diye konuştu.

Esnaf ziyaretinin ardından ŞUSKİ Ceylanpınar Müdürlüğünü de ziyaret eden Başkan Atilla, şube müdürü Süleyman Polat ile sohbet etti. ŞUSKİ'nin çalışmaları hakkında bilgi alan Atilla, Polat'a çalışmalarında başarılar diledi.

ŞUSKİ Ceylanpınar Müdürlüğünü Süleyman Polat da ziyareti dolayısıyla Başkan Atilla'ya teşekkür etti.