Başkan Altay: “Destekleriyle her zaman yanımızda olan tüm Konyalılara teşekkür ediyorum”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak Cuma Namazı sonrası Kapu Camii’nde vatandaşlarla buluştu.

YAŞAM 19.01.2024 16:44:48 224 0
Başkan Altay: “Destekleriyle her zaman yanımızda olan tüm Konyalılara teşekkür ediyorum”

AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Hakan Özer, Latif Selvi, Mehmet Baykan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Mevlana Türbesi’ni ve Üçler Mezarlığı’nı ziyaret eden Başkan Altay, Türbeönü Çarşıları ve Tarihi Bedesten Çarşısı esnaflarına da hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Altay ve protokol üyeleri daha sonra Kapu Camii’nde Cuma Namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Altay şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Cumhur İttifakı’nın Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmiş oldum. Bugün mübarek Cuma gününde hem Üçler Mezarlığı’nda Konya’mızın önemli isimlerini ve Hazreti Mevlana’yı ziyaret ederek programlarımıza başlamış olduk. Seçim sürecinin Konya’ya yakışır bir şekilde geçmesini diliyorum. ‘Güçlü bir Konya için bir adım daha’ diyerek yola çıktık. Şehrimize, ülkemize hayırlı olsun. Konya’yı başarılı kılan en önemli özelliği sarsılmaz birlik ve beraberliğidir. Dualarıyla ve destekleriyle her zaman yanımızda olan, şehrimizin kalkınması ve gelişmesi adına gayret gösteren tüm Konyalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı