Başkan Aktaş: Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümünü yapıyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi ilçesinde Küçükbalıklı ve Başaran mahallesi vatandaşlarıyla bir araya geldi. Aktaş, "Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümünü yapıyoruz." dedi.

GÜNCEL 30.03.2024 17:47:51 74 0
Başkan Aktaş: Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümünü yapıyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Küçükbalıklı Mahallesi’nde düzenlenen buluşmada vatandaşlarla bir araya geldi.

Güne çeşitli mahallelerde esnaf ziyaretleri ile başlayan Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Demirtaş Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar buluşmasında Demirtaş Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Aktaş, ‘’Zor zamanlar geçirdik. Depremler oldu, pandemi süreci yaşadık, yangınlar yaşadık. Bu zor geçen 5 seneye rağmen mazeret üretmedik, birbirinden güzel hizmetler yaptık ve daha da güzel hizmetler yapacağız. Karşımda mahallemizin Merkez Camii’sini görüyorum. Merkez Camii etrafının genişlemesi konusuyla ilgili gerekli çalışmaları yapacağız, orayı rahatlatacağız hiç şüpheniz olmasın.'' şeklinde konuştu.

Yeni dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarının önemine vurgu yapan Başkan Aktaş, ‘’Kentsel dönüşümlerde ciddi mesafe aldık artık hızla yayılıyoruz. 14 noktada kentsel dönüşümümüz var. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümünü yapıyoruz. Kentsel dönüşümle alakalı bu bölgelere de geleceğiz. 33 tane ana kucağı yaptık, 16 tane gençlik merkezi yaptık. En kısa zamanda ana kucağı ve gençlik merkezini bu bölgeye de kazandıracağız.’’ dedi.   

İftar ve vatandaş buluşmaları programlarının ardından Başkan Aktaş, Bursaspor Taraftar Derneği ziyaretinde bulundu. Aktaş, yaklaşık 350 kişinin katıldığı sahur programında vizyon projelerini de anlattı. 

Hibya Haber Ajansı