Başkan Aksak?tan yaralı vatandaşlara moral ziyareti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Barış Pınarı Harekâtı sırasında terör örgütü PKK/PYD`lilerin roket saldırısında yaralanan vatandaşları ziyaret etti.

YEREL 28.10.2019 08:28:16 1393 0
Başkan Aksak?tan yaralı vatandaşlara moral ziyareti

 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak hafta sonunu ilçedeki vatandaşlara ayırdı.  Başkan Aksak, Barış Pınarı Harekâtı sırasında terör örgütü PKK/PYD'lilerin roket saldırısında yaralanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek moral verdi.

BAŞKAN AKSAK: HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Aksak, her zaman Ceylanpınarlı vatandaşların yanlarında olduklarına dikkat çekti. Operasyon sürecinde ilçede başarılı bir kriz yönetimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Aksak, alınan tedbirler sayesinde can kaybının önüne geçildiğini belirtti. PKK/PYD'li teröristlerce ilçeye 300'den fazla havan saldırısı düzenlendiğini aktaran Başkan Aksak, bazı vatandaşların bu saldırılarda yaralandığını aktardı.

Yaralı vatandaşları ziyaret ederek kendilerine destek olup moral verdiklerini dile getiren Başkan Aksak, “Bugün Barış Pınarı Harekâtı sırasında terör örgütü PKK/PYD'lilerin roket saldırısında yaralanan vatandaşlarımızı tek tek evlerinde ziyaret ettik ve moral verdik. Bizler her zaman Ceylanpınarlı kardeşlerimizin emrinde olacağız. Güçlü devletimiz terör unsurlarını temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı başarılı bir şekilde neticelendi. Rabbi şehit ailelerimize sabır yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar ihsan etsin. Rabbim bir daha böyle günler yaşatmasın.” dedi.