Başkan Aksak: "Halkımızın Hizmetkârı Olacağız"

31 Mart yerel seçimlerinde rakiplerine büyük bir fark atarak belediye başkanı seçilen Abdullah Aksak`a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

YEREL 17.04.2019 10:30:18 1417 0
Başkan Aksak:

Ziyaretler kapsamında MHP İlçe Başkanı Aziz Uçar ile ilçe teşkilatı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zahide Tepedelen ile kadın kolları heyeti ve İlçe Müftüsü Hasari Altınova ile bazı cami imamları Başkan Aksak'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ifade ettiler.

 

Ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aksak, daha modern ve yaşanır bir Ceylanpınar için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. İlçenin sıkıntılarını mercek altına aldıklarını dile getiren Aksak, bu sıkıntıların giderilmesi için gerekli girişimlere başladıklarını ve ilerleyen günlerde Ceylanpınar'a müjdeli haberler vereceğini dile getirdi.
 

Belediye hizmetlerinin ilçenin dört bir yanına adil bir şekilde ulaştırılacağını aktaran Başkan Aksak, "Bizler inşallah halkın hizmetkârı olacağız. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, adaletle halkımıza hizmet edecek ve ilçemizin en ücra köşelerine belediye hizmetlerini ulaştıracağı." dedi.