BASIN KARTI SAHİBİ GAZETECİLERE SAĞLIKTA İNDİRİM

Basın İlan Kurumu ve Özel Metrolife Hastanesi arasında basın kartı olan gazetecilerin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmaları için protokol imzalandı.

YEREL 22.11.2019 11:47:00 1566 0
BASIN KARTI SAHİBİ GAZETECİLERE SAĞLIKTA İNDİRİM

Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürlüğü ve Özel Metrolife Hastanesi başhekimi Mustafa Cengiz KARAKUCAK ve Özel Metrolife Hastanesi direktörü Mustafa AKKAYA ile görüşmeleri sonucunda basın kartı sahipleri ile eş ve çocuklarının hastane hizmetlerinden indirimli faydalanması için mutabakata varıldığını bildirildi.

Protokol kapsamında hastaneye başvuran basın kartı sahipleri ile eş ve çocuklarının ameliyatlar, doğum-sezeryan, laboratuvar hizmetleri ve MR-tomografi hizmetlerinden yüzde 20 indirimli faydalanabilecekler.

Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürlüğü’den yapılan açıklamada Özel Metrolife Hastanesi başhekimi Mustafa Cengiz KARAKUCAK’a, hastane yönetim kuruluna ve Özel Metrolife Hastanesi direktörü Mustafa AKKAYA ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Erdoğan GÜVEL’e katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti ve protokolün ilimizdeki basın çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ettiklerini bildirdiler.