Bakan Koca'dan müjde! Urfa'ya yeni hastane ve 560 personel atanacak

.

SAĞLIK 22.12.2021 12:29:00 2067 0
Bakan Koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Koca," Şanlıurfa’ya 60 hekimin daha tayini ve 20 bin hekim dışı sağlık personeli alımımız var. Bu toplam içinde, 560 sağlık personelimiz Şanlıurfa’ya atanacak"dedi.

Bir dizi incelemede bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda Vali Abdullah Erin, Beyazgül, AK Parti il başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ve kura kurum müdürleri karşılandı.

Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Koca , Valilik girişinde şeref defterini imzaladı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in makamında ağırladığı Koca  ve beraberindekiler, Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki yatırımları, ihtiyaçlar ve talepler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Bakan Koca,  Eyyübiye ilçesindeki Millet Bahçesinin yanına çocuk hastanesi yapılacağını söyledi. Kentin önemli sorunlarından biri olan doktorlar konusunda da konuşan Bakan Koca, 60 hekim ataması olacağını aktardı.

Bakan Koca, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binasının yanına 150 yatak daha kazandırılacağını duyurdu


Anahtar Kelimeler: Bakan ' müjde! ' hastane personel atanacak