Atilla: Kır Atı Ceylanpınar?da Şahlandıracağız

Demokrat Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla, belediye meclis üyesi adayları ve mevcut belediye meclis üyeleri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda seçim stratejisi, sürdürülen seçim çalışmalarını dile getiren Atilla

SİYASET 5.03.2019 16:43:07 2148 0
Atilla: Kır Atı Ceylanpınar?da Şahlandıracağız

Meclis üyesi adayı olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diyen Atilla “İnşallah zafer bizim denizli escorttır” dedi. Belediye meclis üyesi adayları ve Ceylanpınarlılar ile omuz omuza bir seçim çalışması yürüttüklerini vurgulayan Atilla “Halkımız yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı bizlere teveccüh ediyorlar. Halkımıza da bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Ancak bu seçim farklı bir seçim. Halkımızın büyük bir kısmı bu seçimde bizleri destekliyor. İnşallah kıratı Ceylanpınar’da şahlandıracağız” diye konuştu.

Mevcut belediye meclis üyelerine de teşekkür eden Atilla “Yapmış olduğumuz hizmetlerin hepsinin altında onların da imzaları var. Yeni arkadaşlarımıza da hayırlı uğurlu olusun diyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde de ilçemize bu birliktelik ve beraberlik ile büyük hizmetler kazandıracağız” şeklinde konuştu.