Aksak?tan Flaş İddia: Gençlik Kolları Başkanı, Provakatörler Aracılığıyla Kendi İsteği ile Darp Edildi

Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı`nın darp edilmesi ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada flaş bir iddiayı ortaya attı.

SİYASET 5.03.2019 10:04:10 2014 0
Aksak?tan Flaş İddia: Gençlik Kolları Başkanı, Provakatörler Aracılığıyla Kendi İsteği ile Darp Edildi

Geçtiğimiz gece AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın akrabaları olduğu iddia edilen kişiler tarafından darp edilen ilçe gençlik kolları başkanı Abdülhadi Dakak, hakkın flaş bir iddia ortaya attı. Aksak, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı’nın ilçe ziyareti sırasında AK Parti içinde yaşanan tatsız bir olayın olduğu ve tartışmanın yemekli bir organizasyon ile tarafların barıştırıldığını söyledi. Söz konusu darp iddiasının karanlık emeller ile yapıldığını ve Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak’ın kendi isteği ile darp edildiğini söyledi.

‘Sorunu kendi aramızda çözdük’

Aday Aksak konu ile ilgili sosyal medya hesabında şu açıklamada bulundu; “03 Mart 2019 Pazar günü ilçenin Gazi Caddesi’nde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’mizde Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’nın ilçeyi ziyareti esnasında binada AK Parti ailesi içinde yaşanan tatsız bir olaydan dolayı, tartışan gençlerin bir yemek organizasyonu ile AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak ve AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek’in girişimleri sonucu barıştırıldıkları bilinmektedir. Darp veya yara izi olmayan yemekli program fotoğraflarla belgelenmiştir. Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’nın Abdulhadi Dakak’ı huzuruna çağırdığında ‘Sözlü bir tartışma, kendi aramızda çözdük’ bilgisini de vermiştir. Dedi.

‘Provakatör aracılığı ile kendi isteğiyle darp edilmiş

Kendi isteğiyle darp edildiği ortaya çıkmıştır diye konuşan Abdullah Aksak “İddialara göre; AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulhadi Dakak’ın olaydan bir gün sonra kirli ellerin devreye girmesi ile beraber provokatörler aracılığıyla kendi isteğiyle darp edildiği ortaya çıkmıştır. Olaydan bir gün sonra Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde 04 Mart 2019 (Bugün) tarihli rapor alındıktan sonra kirli eller ve provakatörler ile beraber ilçede etnik köken üzerinden oy devşirmeye ve nemalanmaya çalışanlar yine yanıldıklarını anlayacaklar.” Diye konuştu

 

Olayla alakalı kamera kayıtları ve fotoğrafları kamuoyu ile paylaşmaya hazırız ifadelerini kullanan Aksak “Bu bağlamda halkı kin ve söylemler ile birbirine düşürmeye çalışan provakötörlerin, Yüce Türk Adaleti önünde hesap vermesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Şeklinde konuştu