AKARA'DA OLDUĞU GİBİ 6 MUHALİF PARTİ LİDERLERİ URFA'DA BİR ARAYA GELDİ.

.

SİYASET 13.02.2022 12:05:00 3488 0
AKARA

6 muhalefet partisinin genel başkanları Ankara'da bir araya geldiği sırada Şanlıurfa’da da bu siyasi partilerin İl Başkanları bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

6 muhalefet partisinin temsilcileri, güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması için bir araya geldi. Bu buluşmanın yankıları devam ederken Şanlıurfa’da da 6 siyasi partinin İl Başkanları bir araya geldi. İYİ Parti İl Başkanı Fedai Çakmaklı’nın ev sahipliğinde yapılan görüşmeye CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet TüysüzGelecek Partisi İl Başkanı Abdullah Yeşil ve Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Polat katıldı.  6 parti Ortak basın açıklaması: “Bugün burada milletimiz adına “Yarının Türkiyesi”ni inşa etmek için önemli bir adım attık. Bundan sonra da işbirliği alanlarını genişleterek sürdürmekte kararlıyız.” Oldu.

İl Başkanları tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde;

İYİ PARTİ

Milletin menfaati ülkemizin selameti için İYİ PARTİ CHP, SAADET, DEMOKRAT, DEVA GELECEK Parti Genel Başkanımız Ankara'da, Şanlıurfa İl Başkanları aynı masa etrafında bir araya geldik! Davetimize icabet eden değerli İl Başkanlarına teşekkür ederiz

CHP

Bu karanlık günlerin son bulmasına Az kaldı,yarınlar daha AYDINLIK olacak. Türkiye’de bir ilk’de Şanlıurfa’dan

DEVA PARTİSİ

Özlenen tablolarda bugün… Siyaset sorunları diyalogla çözme sanatıdır.

GELECEK PARTİSİ

İşte Özlenen Türkiye Masası...