AK Parti Urfa Teşkilatı Suikastı Kınadı

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla Şanlıurfa il Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenleyerek Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla?nın aracına düzenlenen saldırıyı kınadılar.

GÜNCEL 14.07.2014 18:56:20 1891 0
AK Parti Urfa Teşkilatı Suikastı Kınadı
MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadığını söyleyen Eğilmez; “Biz AK Parti teşkilatları, belediye başkanları, Belediye meclis üyeleri olarak yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Burada sözde demokrasiden, insan haklarından, barıştan bahsedenlerin, halkın oylarıyla seçilen bir belediye başkanına karşı böyle bir saldırıda bulunmalarını halkın vicdanına havale ediyoruz. Sürdürülen bu barış sürecinde halkımızın bu çirkin saldırıyı en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyoruz. Biz bir kez daha belediye başkanımıza geçmiş olsun diyoruz. Saldırıda hafif şekilde yaralanan güvenlik güçlerimize Allahtan şifa diliyoruz. Bu saldırıyı yapanların yanına kar kalmayacak. Bir an önce bu saldırıyı gerçekleştirenler adaletin önüne çıkarılacaktır” dedi.

IŞİD VE İSRAİL SALDIRILARINI KINIYORUZ

İsim vermeden bölgede katliamlar yapan IŞİD terörünü de eleştiren Eğilmez; “Bölgemizde din adına hareket ettiğini iddia edenler Müslümanlara ve mazlumlara saldırılarına devam etmektedirler. Hemen komşumuzda Irak’ta Suriye’de olan bu saldırıları da kınıyoruz. Bu mübarek ay içinde terör devleti İsrail’in yaptığı katliamları da kınıyoruz” ifadelerini kullandı.