AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Şimşek?ten Gündemi Sarsacak Açıklamalar

AK Parti?den istifa edip Demokrat Parti encümen listesinde adı bulunan Cemal Karatay, Cuma Budak, Eyyüp Şengül, Abdulsamet Dikmen, Mehmet Bayol, Şehmus Bayır, Yusuf Geçen, 2009 AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ergül, 3 dönem AK Parti Milletvekili aday

SİYASET 25.02.2019 17:44:35 1991 0
AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Şimşek?ten Gündemi Sarsacak Açıklamalar

İhraç Etmedik, Amacımız İnsan Kazanmak

AK Parti’den Demokrat Parti’ye geçen encümenlerin istifa ettiğini fakat ihraç edilmediğini belirten AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek “Şanlıurfa İl Başkanlığı’na konu hakkında bilgi verdim. Buradaki amacım, insan kazanmak. Eğer her istifa edeni ihraç kararı alırsak, yanımızda kimse kalmaz. AK Parti olarak kapımız herkese açıktır ve açık kalmaya da devam edecektir” dedi.

Atilla’nın Adamı Değilim

Genel Merkezin verdiği yetkiyle bugüne buca escort görevini en iyi şekilde yaptığını söyleyen Başkan Halid Şimşek “Eski AK Parti Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla’nın adamı yönünde söylemleri kesinlikle kabul etmiyorum. Ben, ne Atilla’nın, ne de başka kimsenin adamı değilim. Ben liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve partisinin bana verdiği yetkinin adamıyım” ifadelerini kullandı.

Görevimin Başındayım

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın kazanması durumunda istifa edeceği yönündeki iddialara cevap veren Şimşek “Ben davama ve partime sadık bir şekilde görevimin başındayım. Bundan sonraki süreçte de genel merkezimizin talimatları doğrultusunda hareket edeceğimi herkes bilsin. İlçe Başkanlığım süresince insanlara hiçbir ayırım yapmadım ve yapmayacağım da. Hiç kimseye vaatlerde bulunmadım. Verdiğim sözlerin hepsinin arkasındayım ve verdiğim sözleri de bir bir yerine getirdim” diye konuştu.

Güvenlik Toplantısı

Kaymakamlık binasında yapılan Güvenlik Toplantısına değinen Başkan Şimşek “Toplantıda Demokrat Partili üyelerin sürekli ilçenin en işlek caddesi olan Gazi Caddesi’nde gövde gösterisi yapmak istemelerine çok sert tepki gösterdim. Burada yaşanacak olumsuz bir hareket, belki de telafisi olmayacak sorunlar yaratabilirdi. Bunun üzerine Gazi Caddesi’nde bulunan AK Parti seçim bürosu önünden geçmemeleri için gerekli çalışmaları başlattım” dedi.

Şimşek, Abdullah Aksak’ın liderliğindeki AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir farkla büyük bir zafer elde edeceğini de sözlerine ekledi.