AK PARTİ CEYLANPINAR İLÇE BAŞKANI RIDVAN SÖYLEMEZ OLDU

Alınan son dakika bilgisine göre Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanlığına Rıdvan Söylemez getirildi.

GÜNCEL 3.10.2017 20:23:25 7726 0
AK PARTİ CEYLANPINAR İLÇE BAŞKANI RIDVAN SÖYLEMEZ OLDU

 

Uzun süredir Genel Merkez nezdinde yapılan çalışmalarda Ceylanpınar ilçe Başkanlığı için isim belirleme çalışması yapılıyordu.

Son gelen bilgiye göre, isim belirleme çalışmaları sona erdi ve Ceylanpınar Ak Parti ilçe Başkanlığına genç siyasetçi Rıdvan Söylemez getirildi.

Daha önce Türkiye Gençlik Konseyi genel Başkanlığı’da yapmış olan Söylemez, Saadet Partisi Ankara İl Başkan Yardımcılığı, Has Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, Ak Parti Ceylanpınar Gençlik Kolları Başkanlığı, Güneydoğu Federasyonlar Dernek Başkanlığı, Ceylanpınar Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığı üstlendiği bazı görevleri.

1985 Mardin Derik doğumlu olan Rıdvan Söylemez Batman Üniversitesi Halkla İlişkiler Uzmanlığı mezunu olmasının yanı sıra Üniversitede Öğrenci Konseyi Başkanlığı’da yaptı.

Rıdvan Söylemez yaptığı açıklamada; “Allah rızasini gözeterek memleketimizin birlik ve beraberliği için, huzuru ve refahı için üzerimize düşen her görevi ifşa edeceğimize Değerli Ceylanpınar’lı hemşerilerimizin şüphesi olmasın. Memleketimiz Ceylanpınar için hayırlı olsun. Allah bizleri halkımıza karşı utandırmasın ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” Diye konuştu.