ABDULKERİM GÖK'ÜN SURUÇ'TAKİ SAĞDUYU ÇABASI KARŞILIK BULDU

.

YEREL 25.06.2021 09:42:00 1120 0
ABDULKERİM GÖK

Şanlıurfa, 24. Dönem AK Parti Milletvekili Doç.Dr. Abdulkerim Gök, pandemide yaşanan esnekliğin ardından aktif milletvekillerinden daha fazla halkla iç içe olmaya başladı.

Uzun süre korana virüs dolayısıyla ve bu çerçevedeki kısıtlamalar nedeniyle halkla bir araya gelme özlemini şu sıralar gidermeye çalışan AK Partili 24. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök, çiftçilerle de kuraklık konusunda da bir araya geldi.

Halkla iç içe olmasının yanı sıra Şanlıurfa'daki kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri de yapan Doç. Dr. Abdulkerim Gök, en son Suruç'ta 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan üzücü olayda da sukinetin ve sağduyunun sağlanmasında önemli bir görev üstlenip çaba sarf ettiği görüldü. 

Suruç olayının bütün sıcaklığını sürdürdüğü sırada, Vali Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İlçe Kaymakamı ve Başkan Vekili Kenan Aktaş ile İlçe Emniyet Müdürü İdris Yılmaz  ’a yaptığı ziyaretler dikkat çeken Doç.Dr.Abdulkerim Gök'ün, pandemideki esnameyle korona virüsün azdığı ayların boşluğunu telafi etmek için şu sıralar sahada daha fazla görüleceğe benziyor.