Kasım Gülpınar'a Ceylanpınar'da yoğun ilgi.

.

SİYASET 21.03.2024 10:46:00 1842 0
 Kasım Gülpınar

Yeniden Refah Partisi Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Ali Doğan’ın Merkez Seçim İrtibat Bürosu açılışını yapmak için Ceylanpınar’a giden Mehmet Kasım Gülpınar Ceylanpınar’da yoğun ilgiyle karşılandı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yeniden Refah Partisi şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet kasım Gülpınar bugün ceylanpınar'da Yeniden Refah Partisi Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Ali Doğan’ın Merkez Seçim İrtibat Bürosu açılışını gerçekleştirdi. Ceylanpınar’da yoğun kalabalığın olduğu Merkez Seçim İrtibat Bürosu açılışında Gülpınar; Ceylanpınar’daki eksikliklere değinerek 31 Mart’ta Ceylanpınar’ın Refah’a kavuşması için Yeniden Refah Partisi Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Ali Doğan’ın tercih edilmesi gerektiğini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Ali Doğan’ın Merkez Seçim İrtibat Bürosu açılışı

 sonrası Ceylanpınar Karajdağlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Gülpınar, dernek üyeleri tarafından ilgiyle karşılandı. Karajdağlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Alak ve Yönetim Kurulu ile sohbet eden Gülpınar’a Ceylanpınar’a yapılması gereken eksiklikler ve talepler iletildi.

Dernek ziyareti sonrası Ceylanpınar’da  Esnaf ziyareti gerçekleştiren Mehmet Kasım Gülpınar’a kalabalık bir heyet eşlik etti. Ceylanpınar esnafının şikayet ve taleplerini dinleyen Mehmet Kasım Gülpınar’a ilgi oldukça yoğundu. Esnaf vatandaşların devamlı olarak yerel yönetimlerdeki güvensizlik ve yolsuzluk ile ilgili şikâyetlerinin olması ise gözlerden kaçmadı.


 


Anahtar Kelimeler: Kasım Gülpınar' Ceylanpınar' yoğun .