4 İŞÇİ BELEDİYEYE KARŞI MAHKEMEYİ KAZANDI

Haksız yere işten çıkarıldıkları gerekçesiyle Ceylanpınar Belediyesi ile mahkemelik olan 150 işçiden 4’ü görevine iade edildi.

YEREL 5.02.2020 10:24:00 2035 0
4 İŞÇİ BELEDİYEYE KARŞI MAHKEMEYİ KAZANDI

Haberi eski belediye başkanı Menderes Atilla duyurdu ve “Devamı gelecek” dedi.

Ceylanpınar Belediyesi’nden eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak döneminde işten çıkarılan 4 işçi açtığı davayı kazandı.

Belediyede 150 işçi haksız yere işten çıkarıldıklarını dile getirerek mahkemeye başvurdu. İşçiler hakkındaki dava duruşmasının ilki bugün gerçekleşti ve mahkeme, 4 işçi hakkında yeniden göreve iadelerine karar verdi.

“DEVAMI GELECEK, MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK”

Aksak’tan önce görev yapan eski Belediye Başkanı Menderes Atilla, haberi “Aksak tarafından Ceylanpınar Belediyesi’nden suçsuz ve haksız bir şekilde çeşitli aslı olmayan komplolarla görevlerinden atılan 150 emekçi kardeşlerimizden bugün 4 kardeşimiz görülen duruşmada mahkeme kararıyla işlerine döndüler. Haksız işten çıkarılanların iadesinin de devamı gelecek ve mağduriyetler giderilecek. Avukat İskender Atilla’ya da ayrıca emekleri için teşekkür ederim. Hayırlı ve uğurlu olsun. Şu unutulmamalıdır ki, adalet mülkün temelidir” sözleriyle duyurdu.


Anahtar Kelimeler: BELEDİYEYE KARŞI MAHKEMEYİ KAZANDI